De actuele COVID-19 cijfers uit gemeente Lelystad van 13 april

Normal concept of covid 19 in red background 4031867 min

In gemeente Lelystad zijn tot en met 13 april in totaal 82 besmette patiënten gemeld. In totaal zijn 43 mensen uit de gemeente in het ziekenhuis opgenomen (geweest).

Landelijke cijfers

Vandaag zijn er 147 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) gemeld. Er zijn 86 personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Tot nu toe zijn er 26.551 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu .

De cijfers van de afgelopen dagen passen nog steeds bij het beeld dat de verspreiding van COVID-19 langzamer verloopt dan wanneer er geen maatregelen genomen zouden zijn.

Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die in de rapportage genoemd worden

 

Adverteren op LelystadActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op LelystadActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Lelystad
14:08

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief