Brandstichting in voortuin woning aan de Horst in Lelystad

4 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van vrijdag 22 maart is er een brandbaar voorwerp in de voortuin van een woning aan de Horst in Lelystad gegooid. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar informatie en beeldmateriaal dat kan helpen bij het vinden van de verantwoordelijke.

Omschrijving van het incident

Rond 03:30 uur kregen agenten een melding om naar de woning aan de Horst te rijden, waar iets brandbaars in een voortuin zou zijn gegooid. Een behulpzame buurvrouw had het vuur al geblust voordat de politie arriveerde. De schade aan de woning bleek minimaal te zijn.

Oproep tot informatie

Ondanks de minimale schade wil de politie graag de verantwoordelijke vinden. Ze zijn vooral geïnteresseerd in beeldmateriaal waarop de verdachte mogelijk te zien is, of informatie over een mogelijke vluchtroute. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek, neem dan alstublieft contact op met de politie.

De politie vraagt ook als u weet wie verantwoordelijk kan zijn voor dit incident, om deze informatie te delen. Alle tips zijn welkom en kunnen bijdragen aan het oplossen van de zaak.