Bedrijfskring Lelystad schenkt wensbomen aan Coloriet, Triade-Vitree en Woonzorg Flevoland

Normal foto bedrijfskring lelystad schenkt wensbomen aan coloriet triade vitree en woonzorg flevoland
Afbeelding: Bedrijfskring Lelystad

Directeur Sandra Kamp van Bedrijfskring Lelystad overhandigde op donderdag 12 maart drie wensbomen aan Coloriet, Triade-Vitree en Woonzorg Flevoland. De wensbomen zijn gebruikt tijdens het BKL Gala in januari waarin het thema ‘ondernemerswensen’ centraal stond. De drie BKL leden ontvingen de wensbomen in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet op 13 en 14 maart als dank voor hun inzet voor Lelystedelingen die meer zorg en aandacht nodig hebben.

De overhandiging vond plaatst bij Stempher Flevogroen die de drie wensbomen had gesponsord voor het gala. Eigenaren Ruud en Dory Stempher, met hun bedrijf al meer dan 20 jaar gevestigd op de Groene Velden, waren verheugd mee te kunnen doen aan deze mooie actie. De bomen werden in ontvangst genomen door Nico Heeman, directeur Advies en Support bij Coloriet, Teuni van Garderen, communicatiemedewerker bij Triade – Vitree en Anne-Marijke Schakelaar, Manager Zorg bij Woonzorg Flevoland.

Adverteren op LelystadActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op LelystadActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Lelystad
17:54

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief