Geen overtredingen geconstateerd bij controle bedrijfsruimtes in Lelystad

4 maanden geleden gepubliceerd

Controle op industrieterrein Noordersluis

Onlangs hebben de gemeente Lelystad, de politie en de douane een gezamenlijke controle uitgevoerd op industrieterrein Noordersluis. Bij deze actie zijn 16 bedrijfsruimtes onderzocht met als doel mogelijke misstanden te identificeren en aan te pakken. Na een zorgvuldige inspectie van alle panden, heeft de gemeente aangegeven dat er geen enkele overtreding is geconstateerd.

Aantrekkelijk voor criminelen

Bedrijfsruimtes kunnen aantrekkelijk zijn voor criminelen, en daarom werkt de gemeente Lelystad hard aan een veilige leefomgeving voor alle inwoners. De gemeente voert preventieve controles uit en controleert of het omgevingsplan en de regelgeving op het gebied van milieu, brandveiligheid en bouwvoorschriften goed worden nageleefd.

Melden van verdachte situaties

Inwoners van Lelystad kunnen een belangrijke rol spelen in het veilig houden van hun stad. Ze kunnen verdachte situaties op verschillende manieren melden. Bij verdachte situaties zoals drugshandel, een misdrijf of een noodsituatie kunnen ze 112 bellen. Voor informatie voor de politie of contact met de wijkagent kunnen ze 0900-8844 bellen. Is er sprake van een misdaad en wil men dit anoniem melden, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.