Getuigen gezocht vuurwerkincident Middelgronden in Lelystad

Normal politie embleem

In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 december is door zwaar vuurwerk schade ontstaan aan de voorzijde van een woning aan de Middelgronden. De politie doet onderzoek en zoekt ook getuigen.

Rond 02.30 uur ontplofte zwaar vuurwerk en zorgde voor aanzienlijke schade aan voordeur en entree van het huis. De stukken van de voordeur lagen tientallen meters verder in de straat verspreid. Niemand raakte gewond. De aanwezige bewoners, waar onder een jong kind, kwamen met de schrik vrij.

Uw tip

Ter plekke is sporenonderzoek door forensisch experts uitgevoerd. Ook heeft een uitgebreid buurtonderzoek plaatsgevonden. Dit laatste levert nog weinig aanknopingspunten op. De politie roept dan ook personen met meer informatie of mensen die getuigen waren - en nog niet met politie hebben gesproken – om contact op te nemen met de politie in Lelystad via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000 of via M-online.

 

Adverteren op LelystadActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op LelystadActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Lelystad
16:08

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief