Gewapende overval op drogisterij in Lelystad

7 maanden geleden gepubliceerd

Op maandagochtend 11 december werd er een gewapende overval gepleegd op een drogisterij aan de De Promesse in Lelystad. De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar de overval en is op zoek naar getuigen.

Omschrijving

Rond 09.40 uur probeerde een nog onbekende man enkele boodschappen af te rekenen bij de kassa van het filiaal. Toen zijn betaalpas faalde, mochten andere klanten voor. Toen deze klanten weg waren, haalde de man een mes tevoorschijn en deed een greep in de kassalade. Hij nam wat geld en verliet snel de winkel. Vermoed wordt dat hij richting het station Lelystad Centrum is gevlucht.

Signalement

De verdachte is een man met een donkere huidskleur, met een lengte van ongeveer 1.70 meter en een geschatte leeftijd tussen de 30 en 40 jaar. Hij droeg een bruin vest, zwarte kleding en werkhandschoenen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar informatie over de overval. Heeft u de man vlak voor de overval gezien in of nabij de winkel, of hem kort na de overval de winkel zien verlaten? Dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie. Het is ook mogelijk om anoniem een melding te doen.