Infinity College opent sowieso de deuren na de meivakantie

Normal foto 39669
Afbeelding: Infinity College

Na een enquête onder leerlingen en hun ouders, heeft Infinity College zojuist besloten na de meivakantie hoe dan ook haar deuren te openen, ongeacht de uitkomst vanavond van de persconferentie van minister president Mark Rutte.

Waarom doet Infinity dit?

"Van ouders en ook van leerlingen hebben we begrepen dat zij het fijn zouden vinden als onze vestigingen weer open gaan. Infinity College wil en kan aan die wens tegemoet komen. Infinity College heeft op haar locaties namelijk voldoende ruimte om de anderhalve meter ruimte afstand te kunnen waarborgen. Op de vestiging in Utrecht is de ruimte nu al ingericht volgens de RIVM-richtlijnen. Leerlingen zitten op ruime afstand van elkaar, benodigde materialen tijdens de les kunnen vanaf gepaste plaatsen gepakt worden, et cetera."

Hoe kunnen we dit waarmaken?

"Infinity College biedt kleinschalig (particulier) onderwijs aan en heeft daarom sowieso met kleine groepen leerlingen te maken. Daarnaast beschikken we over locaties waar volop ruimte is om de gewenste afstand tot elkaar te waarborgen. Bovendien ontvangen we de leerlingen in twee dagdelen; de helft van de leerlingen krijgt in de ochtend les en de andere helft van de leerlingen krijgen in de middag les."

Keuzevrijheid voor ouders/leerlingen

"Ouders en leerlingen hebben overigens de vrijheid om te kiezen of hun kind naar school komt of dat hij of zij de lessen vanuit huis blijft volgen. Het online onderwijs gaat namelijk onverminderd door. Er zal dus (tijdelijk) een hybride onderwijsvorm aangeboden worden.
Met deze aanpassingen bieden we onze leerlingen de maximale mogelijkheden om hun leerjaar goed voort te zetten."

Adverteren op LelystadActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op LelystadActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Lelystad
22:56

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief