Overval op supermarkt in Lelystad

4 maanden geleden gepubliceerd

Donderdagavond 7 maart is een supermarkt aan de Neringpassage in Lelystad overvallen. De politie is op zoek naar getuigen en informatie die kan bijdragen aan het onderzoek.

Omschrijving van de gebeurtenis

Rond 21.45 uur betrad een man de supermarkt en dreigde het aanwezige personeel met een wapen. Hij eiste de inhoud van de kassa en sloeg vervolgens op de vlucht. De verdachte ontsnapte op een mountainbike, en reed weg in de richting van de Neringweg. Daarna is hij vermoedelijk naar de Lindenlaan gereden. Hoewel niemand gewond raakte, was het personeel van de supermarkt enorm geschrokken.

Signalement

De verdachte droeg tijdens de overval gezichtsbedekking, waardoor zijn gezicht moeilijk te zien was. Hij is een man met een normaal tot slank postuur, ongeveer 1.80 meter lang, met een lichte huidskleur en blond haar. Hij wordt geschat op 20 tot 30 jaar oud en droeg donkere kleding.

Oproep aan omwonenden

Bewoners van de omgeving die een beveiligings- of deurbelcamera hebben, kunnen mogelijk bijdragen aan het onderzoek. Als u op uw camerabeelden iets opvallends ziet, wordt u verzocht dit te delen met de politie. Alle informatie is welkom en kan gedeeld worden via het tipformulier of rechtstreeks met de politie.