Politie onderzoekt overlijden 19-jarige man na steekincident Lelystad

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Vanwege de dood van een 19-jarige man uit Almere heeft de politie een Team Grootschalige Opsporing ingesteld. Het slachtoffer werd in de nacht van zondag 29 op maandag 30 november ernstig gewond aangetroffen in Lelystad. De recherche komt graag in contact met getuigen.

Het is even voor middernacht als de politie gebeld wordt over een steekincident in Lelystad. Agenten gaan snel op de melding af en vinden het slachtoffer in een auto aan het Agorawagenplein in Lelystad. De 19-jarige man is op dat moment ernstig gewond. Hij is dan in gezelschap van een 21-jarige man uit Almere. Deze man is aangehouden. Zijn rol bij het incident wordt nu onderzocht.

Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later die nacht overleden.

Vlak voor de eerder genoemde melding is er ook een melding geweest van een ruzie bij station Lelystad. De recherche onderzoekt of die ruzie iets te maken heeft met de dood van de 19-jarige man.

De recherche  vraagt getuigen om zich te melden. Mogelijk heeft iemand iets gezien in de omgeving van het Agorawagenplein  of van de genoemde ruzie bij station Lelystad. Getuigen kunnen zich melden via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Ook via onderstaand meldformulier of via de site van Meld Misdaad Anoniem kunnen meldingen worden doorgegeven.

Adverteren op LelystadActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op LelystadActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Lelystad
18:29

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief