Schietincident in woning Betuwe in Lelystad

Normal politie

Op maandag 30 november vond in een woning aan de Betuwe een schietincident plaats. Een 41-jarige man raakte hierbij gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Rond 21.50 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten was in de woning. Ter plaatse troffen de agenten een gewonde man aan die aanspreekbaar was. In de woning hielden zich nog drie personen op die allen werden aangehouden en ingesloten. Het gaat hierbij om inwoners van Lelystad en Groningen in de leeftijd van 22 tot 54 jaar. Een vierde verdachte wist in het tumult van het incident te vluchten.

De politie zet het onderzoek naar de toedracht van het schietincident en de nog voortvluchtige verdachte voort.

Informatie

De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n). Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via Anoniem Melden.

Adverteren op LelystadActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op LelystadActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Lelystad
15:09

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

78%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief